Uitgesteld - Café Solide

2 April 2020

In het kader van de preventieve maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, wordt het evenement geannuleerd.

Mondiaal – duurzaam – een solide wereld! Spreekt het je ook aan? Kom dan zeker op 2 april om 19u30 eens langs naar onze eerste Café Solide in Farmfabriek (Slachthuisstraat Deinze) – een gezellige avond op café met een eco-comedy van Steven Vromman.

Steven Vromman – aka Low Impact Man – brengt zijn vierde eco-comedy voorstelling: Het einde van de wereld? Een try-out!. Steven gaat met het publiek op zoek naar de schokken die ons deze eeuw zouden kunnen overkomen; van virussen tot Artificiële Intelligentie, van meteorieten tot klimaatchaos.

De klemtoon ligt echter op het ontwikkelen van veerkracht. Hoe kan je als burger of als gemeenschap je voorbereiden op het onverwachte? Hoe hebben moeilijke situaties in het verleden gezorgd voor onvoorstelbare moed en solidariteit? Welke kleinschalige initiatieven helpen ons op weg naar een leefbare wereld? Maak kennis met het Rad der Onfortuin en doe de grote veerkrachttest. Een spannende blik op het komende parcours van de mensheid met een verrassend hoopvol einde.

Café Solide wordt georganiseerd door Stad Deinze i.s.m. Farmfabriek, Lokaal Mondiale Raad, 11. groep, Fairtrade Trekkersgroep en werkgroep Café Solide.