Carré D'Art

2 februari 2020

Deinze Winkelstad organiseert in samenwerking met een aantal handelaars en partners een unieke kunstmarkt waarbij belevenis centraal staat.

Deze sfeervolle kunstmarkt wordt een sterk thematisch evenement voor jong en oud. Een deel wordt omgetoverd in een verzamelplaats van kunstenaars (onder meer beeldhouwers, schilders en fotografen), circusartiesten, klankenkabinet, karikaturisten, muzikanten, bands, food- en drinktrucks, live uitzending van Radio Tequila, creatieve verrassingen voor jong en oud”, zegt centrummanager Chris Verghote. “Dankzij de verschillende partners zoals Belcoprint, Marie Milart, CreaLief, Kade, Platvvorm en Farm komt er voor elke editie een gedifferentieerd aanbod rond kunst en cultuur, inclusief workshops en ateliers. Het concept is zo vorm gegeven dat Carré d’Art iedereen zal behagen”.

De kunstmarkt is gratis en gerealiseerd dankzij de steun van de partners ACG Volvo Deinze, KBC Bank & Verzekeringen Deinze, Primus en Poliakov. De coördinatie ligt in handen van stad Deinze, Art-Events en Deinze Winkelstad.

Ontdek hier de deelnemende kunstenaars, collectieven, food & drink trucks, workshops, muzikaal intermezzo ...www.beleefdeinze.be