Onze evenementenruimte
Organiseer jouw event op onze nieuwe locatie
in het hart van centrum Deinze.

Op zoek naar een unieke ruimte voor uw event?

Farmfabriek stelt haar benedenverdieping ter beschikking als ruimte voor evenementen allerhande. Recepties, tentoonstellingen, events, workshops etc in onze polyvalente ruimtes is van alles mogelijk. Wij bieden aan: tafels, stoelen, toog, frigo’s en indien gewenst de levering van spijs en drank via één van onze partners.

Wij beschikken over één ruimte geschikt voor maximaal een 200-tal mensen en één ruimte ingericht en geschikt voor vergaderingen, degustaties, workshops en andere (maximaal 30 mensen).

Benieuwd maar nog niet overtuigd, kom gerust eens een kijkje nemen! Mail ons voor een afspraak.

Reeds overtuigd? Vraag gerust een offerte aan voor uw event via info@farmfabriek.be met vermelding van:

  • het soort event
  • het aantal verwachte bezoekers
  • de gewenste periode
  • of u graag had samengewerkt met ons voor drank en/of catering

Cateraars

Een event met catering? Farmfabriek werkt graag samen met een aantal cateraars uit de streek.

Chef P
Patrick Mobe-Disasi is reeds sinds kindsaf gefascineerd door voeding. Zijn levensloop heeft ervoor gezorgd dat hij aan verschillende culturen blootgesteld werd, wat zich weerspiegelt in zijn bereidingen. Dankzij zijn Afrikaanse roots heeft elk gerecht een exotisch tintje.

Contacteer Chef P

Laïla Boulyou

Laïla Boulyou's keuken is geïnspireerd door de Marokkaanse eetcultuur. Ze woont op de boerenbuiten en gaat prat op het gebruiken van biologische en verse producten voor al haar gerechten. Zin in een culinair avontuur? Laat culturen verenigd worden op je bord!

Contacteer Laïla